Вироби з пластмаси


Вироби з пластмаси стали невід’ємною складовою нашого побуту. Ми зберігаємо в пластикових пакуваннях їжу, несемо продукти додому в пластикових пакетах, вирощуємо в пластикових горщиках красиві вазони, в пластикових ящиках зберігаємо улюблені ковзани… Із цього універсального матеріалу виробляють запчастини для автомобільної промисловості, будівництва, деталі для електроприладів, вікна та двері, різноманітні меблі тощо. Часто навіть наші чада бавляться симпатичними звірятами, ляльками, конструкторами, які виготовлені з того ж таки пластику. Конструкції з пластмаси набувають дедалі ширшого вжитку і в тому чи тому вигляді стають обов’язковим атрибутом у повсякденному житті.

Умовно вироби з пластмаси для побуту можна розподілити на такі типи:

  • господарський посуд – пластикові стакани, тарілки, сушки для тарілок, покриття для підлоги, совки для сміття, лотки для кухонних приборів, контейнери для зберігання їжі, таці, миски тощо;

  • вироби для ванної кімнати і туалету – вішаки для рушників та одягу, тримачі для туалетного паперу, мильниці, футляри для зубних щіток, щітки для унітазів і для чищення ванних поверхонь, полички та шафки для засобів зберігання гігієни;

  • продукція для саду і городу – пластикові кошики для збору врожаю, лійки, шланги, бачки, ящики, бочки, розприскувачі для поливання, відра, граблі тощо;

  • меблі й предмети для інтер’єру – пластикові столи, крісла, табурети, полиці для взуття, лотки для парасоль, комоди.

Компанія «Зета Плюс» презентує на українському ринку широкий асортимент виробів із пластмаси

Потужність техніки цього підприємства та можливість забезпечення всіх технологічних процесів робить компанію прогресивним виробником продукції із пластмаси. Завдяки добре спланованій та налагодженій роботі підприємство активно виготовляє високоякісні товари широкого вжитку.

Уся продукція підприємства доступна для покупців за прийнятною ціною, а якість виробів задовольнить навіть найвибагливіших клієнтів.

З питань замовлення оптових та роздрібних поставок виробів з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись у відділ продажу:
тел. +38 067 370 44 03, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ПП «Зета Плюс»