ukenplru

Кришка-пломба для КЕГ


Для надійності перевезень пива чи квасу використовують спеціальні ємкості – КЕГи, які виробляють із нержавіючої сталі чи пластику. Це дає змогу зберегти індивідуальні властивості кожного виду напоїв. Але якість транспортування головним чином залежить від якісного пломбування КЕГу, невід’ємною частиною якого є спеціальна кришка-пломба.

Кришки-пломби – надзвичайно важлива річ у процесі транспортування і зберігання пива, адже вони ізолюють гумові ущільнення та фітинги на КЕГ не лише від зовнішнього забруднення, але й від виникнення зовнішніх дефектів. ПП «Зета Плюс» виготовляє кришки-пломби для КЕГ, які вже досить тривалий час користуються попитом серед найвибагливіших транспортерів пивних і квасових напоїв.

Наявність кришки-пломби на КЕГах – ознака якості напою, відсутності сторонніх втручань у продукцію та цілісність тари під час транспортування з заводу чи складу до торгової точки. Кришка-пломба гарантує відсутність можливих непорозумінь між постачальником і продавцем, зміцнює довіру споживача до продавця.

Обладнання нашого підприємства дозволяє виготовляти ексклюзивні кришки-пломби для КЕГів за допомогою нанесення фірмового логотипу виробника напою і підбору індивідуального кольору для кожного замовника. Також можливе виготовлення кришок-пломб різної форми. Це робить марку більш упізнаваною, зміцнює рекламні можливості виробника.

Кришки-пломби, виготовлені спеціалістами ПП «Зета Плюс», відповідають усім вимогам ГОСТ і не становлять жодної небезпеки, контактуючи з пивом і квасом. Наше підприємство, яке виготовляє кришки-пломби шляхом лиття пластмаси під тиском, може використовувати не лише власні прес-форми, але й прес-форми клієнтів. Кваліфікований штаб працівників чітко дотримується технології, яка забезпечує відмінну якість і надійність виробів підприємства.

 

З питань виготовлення і замовлення кришок-пломб для КЕГ з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись у відділ продажу: тел. +38 067 370 44 03,  email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ПП «Зета Плюс»

Фотогалерея




Контакти

Зелена 251, Львів 79035, УКРАЇНА

office@zetaplus.com.ua

+38 093 460 40 00

+38 067 370 44 03