ukenpl

Акупунктурний килимок


На щастя, є засоби, які можуть легко і ефективно впоратися з Вашими захворюваннями. Один із таких «лікарів» - іплікатор Кузнецова. Він абсолютно простий у використанні, але водночас діє дуже ефективно і надає досить інтенсивний позитивний вплив на організм. Іплікатор Кузнєцова стимулює обмінні процеси в хрящовій тканині, зменшує запалення нервових корінців, покращує постачання крові до внутрішніх органів і головного мозку, активізує захисні сили організму. Прихильники нетрадиційного лікування використовують іплікатор як інструмент для лікування всіх хвороб. Офіційна медицина рекомендує застосовувати цей «пристрій» для усунення болю в спині при патології хребта.

іплікатор Кузнецова – килимок, який складається з круглих чи квадратних пластмасових пластинок із голками. Існує два види іплікатора – звичайний і магнітний. Другий відрізняється тим, що у центрі кожного голкового модуля є магніт з індукцією 35 мТл. Магнітні властивості такого масажера не зникають понад сім років. іплікатори Кузнецова можуть відрізнятися довжиною голок, їх формою або матеріалом (пластмаса чи метал). Голки (шипи) можуть бути одинарними і роздвоєними. Як стверджують прихильники лікування іплікатором Кузнєцова, це значно впливає на ефект лікування.

 

Застосування іплікатора

Застосовувати іплікатор Кузнецова можна по-різному. Найчастіше пацієнт всією вагою тіла лягає на килимок із шипами і проходить лікування, періодично змінюючи положення. У деяких випадках іплікатор за допомогою спеціальних ременів фіксують на поверхні тіла. Іноді потрібно застосувати іплікатор на тій ділянці тіла, на яку не зручно його кріпити і практично не можливо лягти, наприклад, коліна. У такій ситуації радять просто притиснути масажер до больової зони і повільними рухами з невеликим натиском робити масаж. Тривалість процедури краще починати з 10 хвилин, поступово збільшуючи до 30 хвилин.

Залежно від того, яку ділянку тіла Ви бажаєте полікувати, існують правила користування іплікатором Кунецова. Якщо Вас непокоять болі в шиї, то іплікатор фіксують на її задній поверхні і комірцевій зоні. До порогу больової терпимості, іплікатор притискають руками впродовж 40–60 секунд. Нормальна тривалість процедури – 5–6 хвилин. За необхідності такий масаж можна робити декілька разів на день. Найкраще для масажу шиї використовувати іплікатор у формі валика.

Якщо турбують болі в грудному відділі хребта – використовуйте масажний килимок. Покладіть іплікатор на м’яку рівну поверхню і поступово ляжте на нього спиною. Лежіть щонайменше 10 хвилин. Для посилення ефекту можна виконувати нерізкі рухи руками, ногами, повертатися з боку на бік. Якщо непокоїть біль у попереку, іплікатор за допомогою спеціальних ременів щільно фіксують на больовій зоні на 40–60 хвилин. Якщо Ваш іплікатор не має ременів – не біда. Для його прикріплення можна використовувати еластичний бинт. Лікуючи поперековий остеохондроз, краще рухатися, ніж лежати. Тривалість курсу лікування становить 2 тижні. За необхідності його можна продовжити.

іплікатор-килимок можна також використовувати, коли відчуваєте біль у сідничному нерві, животі й навіть обличчі. Застосовувати іплікатор у лицьовій зоні треба обережно, аби не травмувати обличчя. Для цього іплікатор кладуть на м’яку рівну поверхню і притуляються спершу одним, а за декілька хвилин – іншим боком лиця. Таку процедуру можна повторювати декілька разів на день. Головне – відсутність дискомфорту і різких больових відчуттів.

іплікатором Кузнецова можна лікувати й ноги. Для цього застосовують невеликі пластини-іплікатори (для боротьби з набряками). Просто розкладіть килимки іплікатора на підлозі, а зверху поставте ноги. Процедуру спершу виконуйте сидячи, потім поступово переходьте у стояче положення. Час від часу змінюйте точки опори: підіймайте одну ногу, а потім - іншу. Нормальна тривалість однієї процедури становить 5–20 хвилин.

Які відчуття виникають під дією іплікатора Кузнецова

У процесі застосування іплікатора можливе виникнення відчуття натягнутості в місці дії масажера, але воно минає через кілька хвилин. Але якщо процедура спричиняє біль або дискомфорт – краще припинити використання іплікатора.

Нормальне явище під час застосування іплікатора – відчуття тепла, незначний біль, пришвидшення серцебиття, раптова пітливість, легке запаморочення. Це ознаки того, що іплікатор інтенсивно діє на вегетативну нервову систему. Але, у випадку наявності таких відчуттів рекомендовано зменшити тривалість масажу з використанням іплікатора Кузнецова. Необхідно «привчати» організм до такого ефекту поступово.

Найкращий показник дії іплікатора – почервоніння шкіри. За підвищеної чутливості шкіри, що характеризується її різким почервонінням під дією іплікатора, можна замінити масажер. У цьому випадку необхідний іплікатор із меншою відстанню між голками.

 

Випадки, в яких не рекомендовано використовувати іплікатор Кузнецова

Масаж іплікатором Кузнєцова не варто робити після прийняття їжі. Не рекомендовано застосовувати іплікатор у місцях, де наявні папіломи і пухлини, родимки чи бородавки. іплікатор не принесе користі, коли застосовувати його біля уражених гнійними прищами чи ранами ділянок тіла. Не бажано використовувати іплікатор за тромбофлебіту, високої температури тіла, під час вагітності.

іплікатор Кузнецова – не дефіцит. Широкий вибір іплікаторів пропонує ПП «Зета Плюс». На нашому сайті Ви також можете замовити іплікатор з урахуванням особистих вимог до апарату. Цей іплікатор – незамінна річ не лише для лікування остеохондрозу, а й для зняття втоми. іплікатор Кузнецова має чудову розслаблювальну дію.

Подбайте про хороше самопочуття та будьте здорові!

 

З питань замовлення оптових та роздрібних поставок іплікатора Кузнєцова з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись у відділ продажу: тел. +38 067 370 44 03, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ПП «Зета Плюс»

Фотогалерея




Контакти

Зелена 251, Львів 79035, УКРАЇНА

office@zetaplus.com.ua

+38 093 460 40 00

+38 067 370 44 03