Пластикові ручки для картонної упаковки


«Розумна» упаковка виділяє продукт із числа йому подібних і, за інших рівних умов, забезпечує продукту перевагу споживача. Упаковку можна розглядати не просто як незначний додаток до продукту, а як найпотужніший маркетинговий інструмент. Саме упаковка є наймасовішим об'єктом дизайну.

Одним з головних інтересів сьогоднішніх покупців стала зручність. Перша можливість для покупця скласти критичну думку про куплений продукт з’являється як тільки споживач бере його. Тому стало звичною практикою супроводжувати громіздкі упаковки спеціальними пристосуваннями для перенесення, вирішуючи проблему транспортування.

Останнім часом в якості транспортної тари все більш широке поширення набувають картонні упаковки з пластиковими ручками. Вони застосовуються в харчовій, медичній та багатьох інших галузях промисловості. Найчастіше в якості пакувальних матеріалів використовується папір і картон. Головні їх переваги - низька вартість та екологічна чистота. А для полегшення транспортування коробок передбачена міцна пластикова ручка з підкладкою на верхній кришці коробки.

Незамінними для виробників картонної продукції (особливо пакувальної) стали пластикові ручки для картонної упаковки. Якою б привабливою та доступною не була картонна упаковка, вона не заслуговуватиме належної уваги споживача без зручної пластикової ручки, яка значно полегшить транспортування. Пластикові ручки для коробок значно покращують функціональність будь-якої коробки. Вони покращують естетичний вигляд звичайної пакувальної коробки та допомагають завоювати увагу клієнтів.

Наше підприємство «Зета Плюс» виготовляє пластикові ручки для картонної упаковки різних розмірів, видів та кольорів, які підійдуть для всіх видів та функціональних потреб будь-якої картонної упаковки. Такі ручки-помічниці здатні витримати навантаження від 1 до 22 кг. Вони дозволяють чудово представити продукт завдяки своєму витонченому дизайну. Перевагою ПП «Зета Плюс» серед інших виробників пластикових ручок є використання сучасних технологій, за допомогою яких виготовляються пластикові ручки з індивідуальним логотипом, що забезпечить замовнику не тільки виокремлення його товару серед інших, а й поширення саме його торгової марки, бренду в умовах жорсткої конкуренції на ринку.

Переваги пластикових ручок для упаковок виробництва Приватного підприємства «Зета Плюс» полягають у тому, що покупці зможуть легко та зручно взятися за ручку упаковки коли вона знаходиться на полиці магазинів, що забезпечує збільшення об’ємів продажів та комфорт для покупців, при цьому підвищуючи зручність під час транспортування та зводячи до мінімуму пошкодження продукту завдяки своїй міцності та надійності. Наші пластикові ручки м’які та гладкі на дотик та не залишають відбитків на пальцях навіть тоді, коли з їх допомогою переноситься важка упаковка. Приватне підприємство «Зета Плюс» гарантує, що після того, як пластикова ручка вставлена в коробку, її практично неможливо випадково від’єднати. Установка пластикових ручок в картонну коробку може здійснюватися як вручну, так і автоматично.

Приватне підприємство «Зета Плюс» виготовляє також пластикові ручки для упаковки типу «Bag-in-Box».

Результат великих справ часто зумовлений звичайними дрібничками. Навіть абсолютно незначні на перший погляд речі можуть вивести з ладу налагоджену систему чи обмежити зону комфорту людини. Такі елементарні дрібнички як пластикові ручки для картонної упаковки здатні приносити приємні враження від комфорту транспортування різноманітних коробок та упаковок.

Приватне підприємство «Зета Плюс» дбає про комфорт та імідж своїх клієнтів. А як відомо, задоволення та комфорт споживача - нагорода для виробника!

 

З питань замовлення оптових та роздрібних поставок пластикових ручок для картонної упаковки з доставкою просимо звертатись у відділ продажу: тел. +38 067 370 44 03, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ПП «Зета Плюс»